Computer Reparatie

De computerspecialisten van Computer Service Zeist repareren defecten aan computers van verschillende merken en smaken. Wij repareren aan huis en vanuit ons servicepunt. Wij maken eerst een probleemanalyse zodat u vooraf weet waar u aan toe bent zodat u weer snel en probleemloos gebruik kunt maken van uw computer. Computer problemen hebben soms te maken met programma's (software), maar kunnen ook problemen geven met een kapot onderdeel (hardware).

Reparatie van alle soorten en merken computers

Heeft u een desktop, workstation, gamepc of een thinclient? Onze specialisten hebben voor elke computer een oplossing. We hebben de meeste onderdelen op voorraad, maar kunnen onderdelen bij bestellen die de volgende dag bij ons binnen zijn.

Analyse voor de reparatie

Wij vinden belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Wij vinden dat een goede analyse van het computer probleem dan ook zeer belangrijk. Deze analyse wordt kosteloos voor u uitgevoerd op onze servicepunt. Vooraf aan geven wij u een prijsopgaaf zodat u weet waar u aan toe bent.

Computer reparatie op het servicepunt

Op het servicepunt van Computer Service Zeist zijn de middelen aanwezig om uw computer te repareren. U kunt uw computer brengen of laten afhalen op afspraak.

Meest verkomende computer reparatie's:

  • (Her)installatie van Windows
  • Hardeschijf vervangen voor SSD-schijf
  • Opschonen van onnodige bestanden
  • Hardware vervanging: Voeding, geheugen, moederbord, videokaart etc.