Laptop Reparatie In Zeist

De computerspecialisten van Computer Service Zeist repareren defecten aan laptops van verschillende merken en smaken. Wij repareren aan huis en vanuit ons servicepunt. Wij maken eerst een probleemanalyse zodat u vooraf weet waar u aan toe bent zodat u weer snel en probleemloos gebruik kunt maken van uw laptop. Laptop problemen hebben soms te maken met programma's (software), maar kunnen ook problemen geven met een kapot onderdeel (hardware).

Reparatie van alle soorten en merken laptops

Heeft u een laptop? Onze specialisten hebben voor elke laptop een oplossing. We hebben de meeste onderdelen op voorraad, maar kunnen onderdelen bestellen die de volgende dag bij ons binnen zijn.

Analyse voor de reparatie

Wij vinden belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Wij vinden dat een goede analyse van uw laptop dan ook zeer belangrijk. Deze analyse wordt kosteloos voor u uitgevoerd op onze servicepunt. Vooraf geven wij u een prijsopgaaf zodat u weet waar u aan toe bent.

Laptop reparatie op het servicepunt

Op het servicepunt van Computer Service Zeist zijn de middelen aanwezig om uw laptop te repareren. U kunt uw laptop brengen of laten afhalen op afspraak.

Meest voorkomende laptop reparatie's:

  • (Her) installatie windows
  • Hardeschijf vervangen voor SSD-schijf
  • Laptop scherm vervangen
  • Opschonen van onnodige bestanden
  • Installatie van drivers