Webdesign voor thuis en bedrijf

Wij maken professionele websites voor zzp'ers, verenigingen en midden- en kleinbedrijf. Wij maken gebruik van joomla en opencart, waarmee wij een website/webshop maken die past voor uw onderneming. Bedoeld voor ondernemers die graag een goedwerkende en overzichtelijke website willen hebben, maar zelf niet de know-how in huis hebben om dit te realiseren.

Website beheren

Website beheer is meer dan het plaatsen van teksten. Regelmatig aan uw website werken blijft nodig om deze actueel en up to date te houden. Daarnaast is dit ook goed voor uw positie op Google.

Website onderhoud

Naast het beheren van uw website is onderhoud ook heel belangrijk dit heeft meestal betrekking op de achterkant van de website waar de website op draait. Denk aan updates van cms systeem en extensies, maar ook niet te vergeten maandelijkse backup van uw website.

Vindbaarheid van uw website

Om zo hoog mogelijk in google te komen met uw website is tijd steken in optimalisatie van uw websitepagina's heel belangrijk. Gevonden op google is heel belangrijk voor uw onderneming. Daarom is het van belang dat u aan uw website blijft werken.

Bekijk onze portfolio webdesign